Stil guides

Streetstyle med cargo bukser

Cargo bukser er perfekt til dig, som sætter streetwear højere end noget andet, og som elsker at skille sig en smule ud i forhold til stil. Heldigvis, er de blevet lettere tilgængelige både i butikkerne og ikke mindst på internettet såsom streetman, som du sikkert godt kender. Her kan du nemlig finde alverdens fede cargo bukser i lige så mange farver.

Hvad er cargo bukser?

Til dig som gerne vil være lidt mere street i stedet for hip, men ikke ved, hvordan det skal gøres og hvad definitionen helt præcist er, så er der hjælp at finde lige her. Definitionen er ganske enkel faktisk. Cargo bukser er løse bukser designet til hårdføre, udendørs aktiviteter. Cargo kommer derudover også af, at de kendetegnes ved cargo lommer, som er en lomme, foldet således, at den kan indeholde meget. Og det passer vel også meget godt på streetwear-stilen? Så hvis det lyder som noget for dig, så tjek det ud! Hos Streetman finder du et enormt udvalg af cargo bukser.

Bliv cool

Med streetwear og cargo bukser kan du kun komme til at se cool ud og samtidig også skille dig ud fra alt det mainstreame. For det er dog ikke lykkedes andre i modeindustrien at gøre cargo bukser mainstream endnu – derfor kan du føle dig original, hvilket er det fedeste. Er det varmt, kan du også få cargo shorts, og samtidig beholde dit street look. Cargo shorts er også langt mere behageligt, når der skal skates på rampen, for så sidder de ikke i vejen nogen steder.

Passion 4 Fashion