DIY Fashion

Sådan laver du en hjemmelavet ansigtsmaske

En ansigtsmaske er en måde at rense huden på, således den altid fremstår ren, sund og frisk. Det er nemlig muligt med en ansigtsmaske at fjerne de fleste af hudens urenheder, således man både kan blive af med hudorme, bumser samt andre irriterende ting, som ødelægger skønheden i dit ansigt. Det kan være yderst kostbart at købe dyre cremer og ansigtsbehandlinger, så der er god fornuft i at afprøve en hjemmelavet ansigtsmaske til næsten ingen penge. Desuden kan man fremstille sin egen ansigtsmaske på rekordtid, så der er altså muligt at spare både penge og tid ved at selv producere sin egen ansigtsmaske i fremtiden. Men pas endelig på, at du ikke kommer farlige og ætsende stoffer på dit ansigt, som kan få den modsatte effekt, end du havde håbet på. Derfor må du tage imod råd og vejledning om, hvordan man bedst producerer en effektiv ansigtsmaske. Der findes faktisk en nem guide til at lave en god ansigtsmaske i livsstilsmagasinet IN. Dette blad skriver jo netop om mad, mode, skønhed og livsstil, så her kan man regelmæssigt læse sig frem til gode tips og råd om at pleje sin krop og sit ansigt. Man kan bruge over 1.000 kr. om måneden alene på ansigtsmasker, så det kan blive en dyr udgift hvert år for dig, hvis du hele tiden vil gøre en indsats for at dit ansigt skal stråle frisk og frejdigt hver dag. Det er meget billigt at selv fremstille sin ansigtsmaske, idet man ofte benytter ingredienser, som man alligevel har i husholdningen. Huden har jo ikke brug for ætsende syrer men vil hellere have sunde vitaminer smurt i ansigtet.

Ingredienserne til masken er madvarer

Mange normale madvarer i din husholdning er ideelle til at forynge din hud med. Du kan fjerne rynker og få en fastere hud med en ansigtsmaske med masser af C-vitaminer i. Det drejer sig især om avokado, madolier, frugter, yoghurt, idet den samlede liste er lang, og det er næsten kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad man kan anvende som ingredienser til din helt egen personlige ansigtsmaske.

Eksempler på en hjemmelavet ansigtsmaske

Man kan med succes anvende granatæbler, idet disse er spækkede med både C-vitaminer og antioxidanter. Denne ansigtsmaske kan få bugt med de døde hudceller og give dig en glat og blød hud. Man gør følgende for at lave masken:

Tag to spsk. frø fra et granatæble og 1 dl. havregryn. Dette blendes og tilsættes bagefter med to spsk. honning og to spsk. kærnemælk. Lad den sidde i ansigtet et par minutter, hvorefter du skyller ansigtet med vand. Husk altid på, at så længe du bare anvender økologiske råvarer til at lave dine ansigtsmasker, så skal du nok kunne se en forbedring efter dine behandlinger. Skønhed skal jo komme indefra, så der er ingen grund til at købe dig fattig i dyre cremer fremover, da man selv i mange tilfælde kan opnå samme eller bedre resultater ved at producere sine egne ansigtsmasker. Det er jo en nem og enkel metode til at få en fejlfri hud med masser af glød.

 

Passion 4 Fashion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *