Stil guides

Hvordan imponerer du en pige med råd om mode?

Har du udset dig en sød og smuk pige, som du gerne vil prøve at lære bedre at kende? Står du i den situation, så er der råd at hente. Hvis du ved, at pigen går op i mode, så kan du med fordel brillere med din viden inden for dette emne. Dette gælder i øvrigt på alle områder, for det gælder først og fremmest om at finde ud af, hvad pigen er til. Hvis hun godt kan lide mode, så er det perfekt, for så er du kommet til det rette sted.

Vær opdateret med det nyeste nye

Hvis du gerne vil kunne imponere hende med nogle gode råd om mode, så bør du selv være helt og aldeles opdateret på, hvad der rører sig inden for denne verden. Hvordan bliver man så dette? Der er mange måder at gøre det på, og en af de bedste er bare at prøve at læse i blade og andre steder, hvor du kan få tips og vejledning til, hvad der lige for tiden er på mode.

Prøv ikke for hårdt

Du må endelig ikke prøve for hårdt. Hvis du kan se, at hun ikke er imponeret med det samme, så vil hun formentlig ikke blive det, og så nytter det ikke noget at prøve at blive ved og blive ved. Derfor skal du have en plan klar, hvis det andet ikke virker.

Hvis det ikke går så hav en plan B klar

Så hvis det hele ikke har virket indtil nu, så er der stadig en mulighed for at vinde hendes hjerte – og det er simpelthen at bruge en god gammeldags scorereplik. Med scorereplikker skal man passe på, for det kan hurtigt gå den anden vej. Men hvis du finder nogle scorereplikker, som er sjove og som du er sikker på vil få hende til at smile, så har du stadig en meget god og stærk mulighed for at vinde hendes opmærksomhed.