Shopping tips

Få den perfekte sommer garderobe

Artiklen er sponsoreret

Endelig kan vi se en ende på vinteren, og sommeren nærmer sig med hurtige skridt. Dette betyder også at garderoben skal fyldes op med lækre forårs- og sommerstyles. Hvis du er lidt i tvivl om hvad du vil fylde i skabene, skal du kigge med her. Her kommer der nemlig en guide til, hvordan du netop kan få lige præcis den stil der passer til dig. Der er stor forskel på hvilken stil man kan lide, og derfor skal man ikke altid bare gå med på de modetrends man ser på de sociale medier. Hver i stedet for modig og find din helt egen stil.

Til den elegante og modebevidste kvinde

Lige meget hvor man kigger hen, er det farverne der fylder i tøjbutikkerne og på hjemmesiderne. Dette kan man sagtens tage med til den elegante og feminine stil. Brands som karmamia opfylder alle kriterierne til, hvad en modebevidst kvinde skal have. Her vil man både kunne få en smuk og elegant stil, men stadig med et præg af farver, mønstre og print.

Til den mere sprælske type

Hvis du ikke er så meget til det feminine og elegante look, er det ikke silkekjoler og højhælede sko du skal kigge efter. Kig i stedet for efter et outfit, der er lidt mere rå og sprælsk. Style et outfit med et par fede støvler eller et par sneaks. Dette vil løfte outfittet til et mere afslappet look.

Brug også accessoires til at fuldende til outfit. Gå i din mors skuffer, og finde gamle smykker og urer, fra da hun var ung, eller gå i genbrug og find diverse accessoires. En stor chunky ring, forskellige armbånd i forskellige farver, og et par halskæder vil helt sikkert gøre noget fedt for outfittet. Styl det også med et på fede solbriller eller en smart hat.