Shopping tips

Venus Breeze er en moderigtig og lækker barberskraber

Når du gerne vil have fjernet uønskede hår på kroppen eller i ansigtet, så findes der flere muligheder såsom:

  • En elektrisk barbermaskine.
  • En pincet.
  • En voksbehandling.
  • En epilator.
  • En god gammeldags barberskraber.

I denne artikel beskrives en barberskraber, som faktisk også er den mest udbredte løsning til hårfjerning både hos mænd og kvinder.

Hvorfor er barberskrabere så populære?

Det er nemt, hurtigt, effektivt og billigt at barbere sig med en barberskraber, og der er næsten ingen vedligeholdelse eller rengøring. Det er straks mere besværligt at bruge voksbehandlinger, plastre samt elektriske barbermaskiner, epilatorer mv. Et barberblad kan holde til mange barberinger, og håret fjernes nemt med få strøg.

Når dit barberblad så til sidst ikke er så skarpt længere, så skal det jo ombyttes til et nyt, så man igen kan få en glat og problemfri barbering. Typisk kan et barberblad holde i et par uger, men det afhænger naturligvis af, hvor ofte man har barberet sig i den periode. De billige barberblade holder kun til få dages forbrug, hvorimod de gode og normalt noget dyrere modeller kan holde til flere ugers forbrug.

Du kan jo få barberskrabere med et forskelligt antal blade, og en barbering med kun ét blad bliver som regel ikke perfekt i første strøg. Det er noget nemmere med de barberskrabere, der har 2 eller 3 blade monteret, da man nemt kan placere skraberen nær huden, når man barberer sig.

Der findes endda modeller på markedet med hele 5 blade monteret, men de er ret kostbare men giver også en suveræn god barbering.

Et populært valg er Venus Breeze

Kvinder vælger ofte modellen Venus Breeze, der endda findes i flere udgaver. Den har 3 blade monteret, og den giver en perfekt barbering med få strøg. Barberskum eller gelé er ikke umiddelbart påkrævet men kan da anvendes, da skraberen automatisk afgiver fugt til huden, men du bør i det mindste smøre vand på det område, du vil barbere.

Gillette sidder med en markedsandel på over 80 % af verdensmarkedet for barberskrabere, og kvinders oplagte valg til barbering og hårfjerning er Venus serien, hvor Venus Breeze er en meget udbredt og populær model. Når du har købt selve skraberen, så får du efter en periode brug for nye barberblade, og de kan normalt købes i pakker med 4 eller med 8 stk.

Du finder ofte de bedste tilbud på nettet på webshops med speciale i barberblade. Du kan købe en pakke med 4 Venus Breeze blade for omkring 130 kr. hos webshoppen Postmeshave. I butikkerne koster de samme barberblade ofte langt mere og nogle gange over 200 kr. Der går som regel 2-3 dage, før man modtager sine bestilte barberblade med posten, men så har man ofte sparet mange penge i forhold til et impulskøb i kiosken eller i supermarkedet.

I webshops har du endda 14 dages fuld fortrydelsesret, og du sparer jo også tid og transportudgifter, så generelt er der altså masser af fordele ved at handle online.