Stil guides

Vis din personlige stil med accessories

I en tid hvor alle virker til at have deres egen individuelle stil, er der alligevel mange stilgrupper som vi kvinder kan spejle os i, om det er sporty, minimalistisk, retro, boheme for bare at nævne en håndfuld, så kan det godt være svært at finde sit personlige udtryk. Men igennem smykker og acsessories kan du nå rigtig langt, læs med og lad dig inspirere til mode med smykker.

Smykketendenser i dag

Generelt er en god huskeregel, at vi ikke skal se alt for stylede ud i vores valg af smykker. Det må gerne se tilfældigt og lækkert ud og som om vi ikke tænker for meget over vores outfit. Det er dog nemmere sagt end gjort!

Både ringe og halskæder er en fin måde at udtrykke din stil og personlighed. Med ringe giver du et statement med valg af sten og materiale. Mens guld giver varme og glød, kan sølv virke mere minimalistisk og enkelt.

Vielses-, og forlovelsesringe er selvfølgelig et helt kapitel for sig, men alt efter hvordan du styler dine ringe, kan du på hånden uden vielsesring, hvis du har en sådan, give de andre ringe i din garderobe plads. Det kan du gøre på mange måder.

Det ser fx lækkert ud med en masse forskellige fingerringe til en enkel skjorte og dine yndlingsjeans. Tænk selvfølgelig over, at guld og sølv sammen godt kan se lidt overvældende ud.

En anden måde du kan kombinere forskellige udtryk, er gennem halskæder og gerne i forskellige længder og tykkelser. Prøv dig frem med en tykkere og kortere halskæde stylet med en længere og tyndere kæde, som går til midt på brystkassen. Enkle halskæder i forskellige længder til en åbenstående skjorte eller bluse med dyb udskæring giver et eksklusivt udtryk.

Så er der altid øreringe, som er en sikkervinder til både hverdag og fest. Til hverdag er det en god ide at holde dine øreringe enkle. Fx et par små ørestikker eller små hoops. Øreringe kan, som halskæder, kræve en del opmærksomhed og derfor skal du overveje hvilke af smykker der blender naturligt ind i dit hverdagsoutfit. Så kan du give den gas, når du skal ud eller til fest.

Skulder- og håndtasker som et ekstra touch

Ligesom smykker giver et statement i dag, så har skulder- og håndtasker virkelig fået en hovedrolle i outfittet. Vær ikke nervøs for at sammensætte farvede eller mønstrede tasker til dit outfit. Tasken er et statement og giver et ekstra løft af dit outfit.

Fx findes der mange smukke flettede eller quiltede tasker i et farvespektrum, som giver et lækkert løft til en sort blazer, en top og dine favoritjeans. Igen er reglen, at der ikke findes regler og dit outfit skal emme af, at du ikke har tænkt for meget over sammensætningerne.

Lad dig inspirere af de mange modebloggere, som tipser til hvordan du bliver mester i at sammensætte mønstre og farver på tværs. Vi lever i en modetid, hvor du kan præge din stil til helt nye højder. Den konservative tankegang med tone-i-tone og ingen spræl er for længst væk.

Der er også muligheder med sorte lædertasker, med aftagelig skulderrem, så du kan skifte mellem et væld af forskellige, lækre skulderstropper. Ved at investere i denne type taske, kan du for alvor pifte dit look i alle retninger med forskellige remme.

Til fester og andre finere lejligheder, kan du eksperimentere med forskellige clutches. En clutch er næsten som en forvokset pung. Her har du plads til de essentielle ting: læbestift, kreditkort, nøgler og telefon. Igen, tænk ud af boksen og se din clutch som en forlængelse af din stil, outfit og smykker.