Stil guides

Find sommerens største trends

2017’s sommer modetrends gør stylister, købere, redaktører og alle andre, der er interesserede begejstrede. Det skyldes, at det er en optimistisk sæson, hvor mange fortolkninger på 1980’erne (tænk lamé, jumbo frynser, skuldre, bling bling og ben) og en mættet farvepalet, viser sig i modebilledet. Selv striber og floraler – de to troværdige søjler i sommerens print line up er tilbage med mere bid, mere nerve og mere fristende integrationer, der vil få dig til at tænke en ekstra gang og kigge to gange.

Ånden i 80’erne fortsætter via landingsbanens vedtagelse af de mere bogstavelige æstetiske koder samt tiårets DIY-kultur. Det er en sæson, hvor du selv laver reglerne.

Et overblik over sommerens modefavoritter

Essensen af ​​den nye 80’er tendens ligger virkelig i efter mørke varer. Du vil sandsynligvis ikke finde meget af en humørfiltrering i hverdagstøjet, men når det kommer til at gå i byen, er der meget at lege med, fra silhuetforstærkende hvepsetaljer fastgjort med kæmpe bælter til flirtende hæmninger afbalanceret af store skuldre. Krystaløreringe og himmelhøje stiletter er essentielle.
Det er altså virkelig den der, DIY og customisation trend, der hersker i modebilledet. Der er nærmest ikke det, der ikke er tilladt, hvilket kan være en smule forvirrende men også meget forfriskende ovenpå den, til tider, lidt kedelig normcore tendens.

Så det handler om at slå sig løs og skille sig ud fra mængden, hvilket i særdelshed giver en større frihed og mulighed for at genbruge ældre genstande og give dem nyt liv, ved at style dem med krystaløreringe, frynser, stiletter eller lignende.

Køb modetøj på nettet

Er du også typen, der ikke kan overskue at vade rundt i en masse butikker, så gør dine modefund på nettet, hvor du finder et uendeligt stort udvalg. Prøv for eksempel en side som Asos, hvor du finder et utal af forskellige mærker, størrelser og stilarter.