Stil guides

5 tips: Sådan bliver du mere fotogen

selfies billede

Det virker som om, at nogle kendisser altid ser godt ud, og så er det ligegyldigt, hvor og hvornår paparazzierne overrasker dem, men hvordan gør de? Vi giver dig her fem råd til næste gang, du bliver overrasket af fotografen

Den rigtige vinkel

Selv om vi kan se symmetriske ud, så er vi det bestemt ikke, og dine selfies afslører måske allerede, hvilken der er din foretrukne vinkel. Vær bevidst om, hvilke vinkler dit ansigt og din krop gør sig bedst fra, så du kan blive fanget fra den rigtige næste gang, der skal tages billeder.

Stående posering

Når man står oprejst, mens der er nogen, som tager billeder, kan det godt føles lidt uvant, og du ender derfor med at gøre noget mærkeligt, fordi du ikke ved, hvad du skal gøre af dig selv. Det er der heller ikke noget galt med, indtil du får kigget dit Facebook-feed igennem og spørger dig selv om, hvorfor der ikke er nogle gode billeder af dig. Sæt en hånd i siden, og få styr på lemmerne uden at overposere.

Læs også: #Lifehacks: 7 husmoderråd, der vil gøre hverdagen nemmere og billigere

Smil og gør glad

Smil til verden, og verden smiler til dig – også på billeder! Smilende mennesker ser bare bedre ud og stråler mere. Det ses også på de billeder, der bliver taget af dem. Derfor er chancen for et godt billede også større, når du smiler.

Fugleredefrie billeder

En dårlig hårdag kan næsten få en til at blive hjemme, så der er bestemt ikke nogen grund til at tage billeder af den. Et simpelt trick er enten at sætte håret op eller tage det til den ene side, så det fremhæver din kæbelinje.

I can see it in your eyes

Det er gerne på byture, at der bliver taget mange billeder, og det er nok blevet til mange frygtelige billeder igennem tiden, men det kan du faktisk sætte en stopper for. Dine øjne er gerne meget afslørende, når du indtager alkohol, lad derfor være med at kigge direkte i kameraet. Se din veninde i øjnene eller kig diskret ned i jorden, så kan man ikke se, hvor fuld du i virkeligheden er.

Læs også: Klumme: Jeg blev ikke mere tjekket af at fylde 30