Stil guides

Dresscode til en konference

Du skal på et konferencemøde udstråle selvtillid, personlighed, samt professionalitet, hvilket man som førstehåndsindtryk skaber via udseende. Skal du på en flerdages konference i København, skal du nøje udvælge tøj fra din garderobe. Du har på en konference mulighed for at udvide dit netværk, og du skal derfor finde outfits, der matcher din personlighed, og som du samtidig føler dig tilpas i.

 

Konference looket til kvinder

På en normal konferencedag skal du klæde dig smart, men afslappet, heraf en basic bluse eller skjorte til en nederdel. Til de mere formelle begivenheder, som kan være galla, reception eller sen middag, er en kjole til over knæene med til at give dig et finere, og ikke overdrevent look. Generelt skal du som kvinde holde dig til mørke farver, som navy, sort eller grå, og undgå kjoler med forvirrende farverige mønstre.

Det er især vigtigt, at dit valgte outfit ikke sidder løst og sjusket, men passer til din krops figur. Både på selve konferencedagen og til middagen kan tøjet sammensættes med accessories, dog på et enkelt niveau, alt efter tøjets kombination. Fodtøj skal ikke være 10 centimeters stilletter, men en lille hæl skader dog ikke. Flade sko er også en mulighed, så længe det ikke er sandaler eller sneakers.

                     

Konference looket til mænd

Jakkesæt udstråler et classy og elegant look, og som til hver en tid hører hjemme på en konference. Du udstråler ikke kun forretningsmand, men også selvtillid og professionalitet. Hvis du gerne vil skille dig ud fra din andre forretningsmænd med jakkesæt på din konference, skal du tilføje lidt ekstra til dit jakkesæt. Du kan her kombinere en lille vest til din skjorte, samt slips indenunder dit jakkesæt, men med farver, der passer sammen.

Er dit jakkesæt sort, skal din lille vest være grå, din skjorte hvid, og et ensfarvet slips. På selve konferencedagen er det ikke et must, at du skal have jakkesæt på, hvilket kan benyttes til de fine middage. Casual, men classy gør du ved at kombinere en skjorte med eller uden slips, vest, samt et par pæne bukser. Laksko eller lædersko, og et stort flot herreur giver altid det fuldende forretningslook.