Stil guides

Efterårsmoden anno 2015

Jeg elsker mode, og derfor har jeg længe glædet mig til at kunne fortælle jer, hvordan moden dette efterår kommer til at være. Nu ved jeg det, og nu skal du glæde dig til at jappe alt i dig, som du læser her på bloggen – for så bliver du med garanti den mest trendy chick i hele byen.

Lag-på-lag er tilbage

Du var måske ikke helt gammel nok i 90’erne til at huske det, eller at have gjort det. MEN, hvis du var en af dem, som faktisk dyrkede lag-på-lag looket med kjoler og nederdele udover bukserne i 90’erne, så er du en glad pig lige om lidt. For det er tilbage i nyfortolkning – så en anelse mere elegant end for 20 år siden.

Back to the 70’s

Du har nok allerede lagt mærke til det i bladene og på gaden – rullekraven, bukser med vidde og statement-jakker er tilbage. Naturligvis i en nyfortolkning, som byder på en enkel silhuet med rene linjer med farver såsom brun og kernelæder. Det ser fedt ud, hvis man formår at sætte det sammen.

Rustfarver over hele linjen

Hvis du gerne vil gå stille frem, og lige vil se moden an, kan du starte med farverne. Dette og næste efterår kommer vi nemlig til at se rustfarver med en lille snært af enten brun eller kernelæder over hele linjen. Det er blevet en populær farve, og kan sammensættes helt fra top til tå. Det er naturligvis ikke et must – en jakke i kernelæder kan gøre meget ved et eller diskret look.

Hvis du gerne vil køre den helt ud, er hvide skjorter og dobbeltradede jakker også muligheder for at køre moden fuldstændig til sokkeholderne.

Så piger der skal shoppes igennem, hvis i gerne vil nå at fylde garderoben med de nyeste tendenser inden alle andre. Start endelig gerne ud hos Stylepit til deres Mid Season Sale, så kan du virkelig få noget for pengene!