Stil guides

Musthave: hvide sneakers

Hvide sneakers er her der og alle vegne – og de er kommet for at blive. Aldrig før har det været så populært at hoppe i et par sneakers. Det skaber identitet og det skaber et personligt brand. Derfor er det heller ikke helt lige meget, hvilke sneakers du ender med at lægge i din indkøbskurv. Hvis du undrer dig, bør du læse med videre på indlægget.

Populære sneakers i bybilledet

Du har sikkert set dem – og du har sikkert set dem mere end én gang i bybilledet. De berygtede hvide sneakers. Aldrig før har det været så populært at rende rundt i et par sneakers, som let og hurtigt bliver beskidte. Det lader ikke til at skræmme folk væk, da de siden foråret er eksploderet i bybilledet. Den mest populære af dem alle sammen er Adidas’ ikoniske Stan Smith-model; det nye er dog, at denne model nu skal være cremefarvet og have sort læderpåsætning på hælen. Så nåede du ikke at købe de hvide sneakers, kan du nå at komme med på bølgen endnu, blot med den nye ikoniske farve.

Shop sneakers på nettet

For at få den bedste pris på dine sneakers, vil jeg anbefale dig at købe dine sko på nettet. Ikke kun fordi det er nemmere at sidde derhjemme bag skærmen og klikke ”køb og betal”, men fordi du her får de mest konkurrencedygtige priser på de sneakers, som du gerne vil have – og som alle andre også gerne vil have. Derudover får du et kæmpe udvalg, som du ikke kan få i de fysiske butikker, hvilket er en klar fordel. Her vil du også opdage, hvor populært det netop er at gå rundt i et par sneakers (for ikke at sige, hvor behageligt det er).