Stil guides

Sådan styler du sæsonens nederdele

Vinteren kommer snigende, og det er lig med lavere temperaturer, ustadigt vejr og kortere dage. Men selvom kalenderen siger november, behøver du ikke at iklæde dig flyverdragt eller store og uldne bukser – du kan nemlig sagtens gå vinteren i møde og stadig være iklædt feminine nederdele.

Det, du skal gå efter, når du vil shoppe sæsonens nederdele, er styles i varme materialer. Du kan bruge nederdelene sammen med lune strømpebukser, en lang frakke og knæhøje støvler, for at være sikker på at kunne holde varmen gennem vinteren.

Tre bud på outfits med sæsonens nederdele

1: Den tætte, stramtsiddende nederdel:

Du kan skabe et meget fashionabelt og hverdagschikt look ved at bruge lang og tætsiddende nederdel til en rullekravesweater. Her kan du sætte prikken over i’et med en sej læderjakke med bikersnit, pelskrave og rå detaljer.

 

2: Lang, løs nederdel:

Du kan skabe et flot og anderledes look ved at kombinere en lang, løs nederdel med en bustier uden på en tætsiddende strik i en kontrastfarve. Du finder et stort udvalg af sæsonens flotte, lange og løse nederdele hos Stylepit. Hertil kan du tilsætte knæhøje støvler for at holde varmen.

 

3: Nederdel med vidde:

Brug en nederdel med vidde, der går til knæene, med en ternet sweatshirt og en lang og klassisk frakke. Endeligt, kan du vælge en strik med høj hals under din sweatshirt, der både holde dig varm og giver et rigtig cool outfit.