Danske Fashion Shops

Dr. Adams

Dr. Adams blev grundlagt i 1994 og er en “multibrand fashion store” , hvor der findes både en dame og en herre afdeling. 

Sortiment af international kaliber

Dr. Adams ejes af Jacob & Stine Larsen, som sammen startede butikken. Deres samarbejde er stadig tæt, omhyggeligt og en af årsagerne til Dr. Adams store succes. Idag bliver eksempelvis al sortiment stadig nøje udvalgt af Dr. Adams, og personligt hos Dr.Adams. Et sortiment  fra bl.a Paris, New York, København, Stockholm, London, Milano. Hos Dr. Adams lægges de vægt på, at designet er tidsløst og holdbart, men samtidig også at det bærer præg af tidens tendenser, og at det har et personligt twist, der passer ind hos Dr.Adams smag.

På hylderne hos Dr. Adams finder du mange af de store mærker som Kenzo, Marc by Marc Jacobs, Sonia by Sonia Rykiel, Repetto, Alexander Wang, Helmut Lang og Acne samt mange flere.

Dr. Adams gør det hele

Hos Dr. Adams finder du både lækre designs til mænd og kvinder, samt deres helt egen blog. Så om du enten kigger forbi for at shoppe eller for at blive inspireret er Dr. Adams absolut et besøg værd. Hvis du skal shoppe, har deres mande og kvinde afdeling, foruden tøj, også tilbehør, smykker, sko beauty og meget mere. Alt udvalgt til Dr. Adams unikke univers, og i højeste kvalitet både fra store og små modehuse.

Hvis du vil med bagom kulissen hos Dr. Adams og se når de finder sæsonens næste store trends, og hvad de inspireres af, eller måske hvad de drømmer om at klæde sig i, hvis de frit kunne vælge fra butikken, så læs med på deres blog, de gør det sørme godt!

Du kan se meget mere, shoppe og lade dig inspirere på Dr Adams officielle hjemmeside. – God fornøjelse, den er anbefalet herfra!