Danske Fashion Shops

Når mode og innovation mødes og får succes

Gerry Weber stræber efter at inspirere kvinder over hele verden og er synonymt med en livlig livsstil – spændende, moderne og uimodståeligt feminin mode. Mod, innovative ændringer og åbenhed for nye ideer er motoren til Gerry Weber’s succeshistorie. Med introduktionen af ​​RFID (radiofrekvensidentifikation) i november 2009 har virksomheden etableret sig som pioner indenfor modebranchen. På nuværende tidspunkt er alle deres egne forretninger over hele verden og ca. 30 millioner stykker tøj om året udstyret med denne teknologi, og derfor er logistik- og detailprocesserne samt anti-butikstyveri blevet forbedret.

Fordelene ved RFDI i modebranchen

 1. Højere transparentet
  Alle varer, der er solgt til andre detailhandlere er RFID-scannet efter at være boksede. Denne 100% nøjagtige afstemning af, hvad der er i boksen med, hvad der er på manifestet, har reduceret uoverensstemmelser i kundeordrer til nul, da det giver strygningsbevis for indhold. Processen med omfordeling af varer mellem butikker bliver også kraftigt accelereret. I den anden ende af forsyningskæden har den samlede fangst af leveringsinformation resulteret i meget lav krympning takket være den store gennemsigtighed og forsoning af lager.
 2. Hurtigere varemodtagelse
  Når varer kommer ind i butikken, kontrollerer de fleste forhandlere manuelt og scanner individuelle stregkoder ind i butikkens lagerstyringssystem. Dette kan tage timer eller dage. Med RFID kan du scanne hver boks med et håndsæt, pakke det ud og få oversigten ud på gulvet. Returprocesser vil også blive stærkt fremskyndet.
 3. Højere salg
  Bedre datakvalitet resulterer i at have den rigtige opgørelse på gulvet. Ud over daglig salgsbaseret genopfyldning udfører Gerry Weber-medarbejdere store lagerregnskaber to gange ugentligt, genopfyldning af en manglende størrelse eller farve og bestilling mere til levering efter behov. Dette detaljeringsniveau ville være umuligt uden RFID.
 4. Lavere sikkerhedsomkostninger
  Med en vellykket gennemførelse af et pilotprogram viste Gerry Weber, at erstatning af deres konventionelle radiofrekvensbaserede elektroniske artikelovervågningssystem med RFID ville koste mindre og forbedre æstetik.

Køb Gerry Weber hos Johs Fashion

Er du nysgerrig på det feminine og innovative modebrand Gerry Weber, så kan du få fingrene i det hos Johs Fashion, der både forhandler det i deres butikker og gennem deres webshop. Find de nyeste kollektioner og klæd dig i smarte Gerry Weber styles fra top til tå.