Danske Fashion Shops

Vero Moda strik med 40 % rabat!

De fleste kender til mærket Vero Moda, da dette danske tøjmærke forhandles overalt i verden. Helt nøjagtigt sælges Vero Moda i 45 lande fordelt på mere end 1000 butikker, så det tilhører altså topklassen af tøjmærker.

Udadtil har en lang række af kendte modeller vist ansigt til produkter fra dem, og det er blandt andet Helena Christensen, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen og Poppy Delevingne, der repræsenterer brandet.

Vi elsker Vero Moda, fordi mærket gennem mere end 25 år har opnået større status og udbredelse for sine kvalitetsvarer i smart og moderne design, og det gælder hele deres brede produktsortiment, som spænder over kjoler, jakker, trøjer men også over lækkert lingeri fra Vero Moda Intimates.

Vi er sikkert mange, som følger modetendenserne hele tiden, og vi ville ønske, vi havde bedre råd til at kunne købe alle de nye spændende produkter.

Hvordan får man råd til Vero Moda

Egentligt er de ikke dyrere end andre kendte tøjmærker, men skal man have en garderobe med alt det nyeste, så kan det jo gå hen og blive en kostbar affære. Derfor følger vi nøje tilbud og udviklingen i butikkerne samt på internettet, og jeg faldt faktisk over 40 % rabat på udvalgte strikvarer fra Vero Moda hos Stylepit, og det gælder jo om at spare, hvor man kan.

Jeg tjekker altid udsalgsvarerne i butikkerne, da de ofte skal rydde op i varelageret og gøre plads til nye modeller, men også webshop butikkerne har store lagre, som de skal rydde op i, og derfor kører de kampagner med gode rabatter.

Ved at holde grundigt øje med udsalg og rabatter er det lykkes mig at have en rimelig stor garderobe med masser af kvalitetstøj fra de anerkendte mærker, og jeg er en ivrig tilhænger af Vero Moda produkter, men jeg har da også andre mærker i min tøjstil.

Hvorfor er jeg vild med Vero Moda?

Jeg er åbenbart lidt nationalt anlagt på dette område, da jeg er lidt stolt over, at et dansk tøjfirma kan have denne succes i den internationale hårde modeverden, hvor der sjældent er plads til andet end førsteklasses produkter. Vero Moda hører faktisk ind under det store danske tøjfirma Bestseller, som også er kendt for sine andre mærker såsom Only, Jack & Jones og VILA.

Formålet med Vero Moda var oprindeligt at fremstille et mærke, der henvendte sig til unge og modebevidste kvinder, og kvaliteten skulle være i top, samtidig med at prisen skulle være overkommelig for de fleste. Mit indtryk af Vero Moda deles af mange, og mærket lægger især vægt på et enkelt og stilrent design med specielle detaljer, der giver mulighed for at sætte sit personlige præg på stilen.

Vero Moda har et bredt udvalg af smart tøj i enkle og afdæmpede farver, som passer til de fleste, og man kan anvende tøjmærket både til hverdag og ved festlige arrangementer.