Danske Fashion Shops

Fest med Noa Noa!

Forårets mange konfirmationer nærmer sig, og er man så heldig at skulle afsted til sådan en herlig fest, er det ikke helt af vejen med gode tips til valg af festligt og klædeligt tøj fra Noa Noa. Det vil jeg forsøge at guide dig igennem her på indlægget, så du kan dukke op med masser af selvtillid og udstråling.

Tips til en fantastisk fest

  • Lad være at panikkøbe. Selvom festen rykker tættere på, og du stadig ikke har festlooket hjemme, så skal du ikke i panik gå ud at købe noget, som du fortryder efter at have brugt det en gang. Brug stedet noget gemmerne eller lån en kjole fra Noa Noa af en veninde (hvis du er så heldig), hvis det skal være nyt. Opgradér dernæst looket med smukke accessories.
  • Snyd dig slank. Det er ikke en hemmelighed, at alle kendisserne bruger det. Shapewear er fantastisk til eliminere uønskede deller samt at få tøjet til at sidde pænere. Dog skal du huske at bruge hudfarvet shapewear – det er mest praktisk, hvis du dukker op i en lys kjole.
  • Vis bare ben. Selvom det stadig er en smule køligt udenfor, ser det bare super godt ud med bare ben. Og man kan sagtens få pæne ben, selvom man er totalt vinterbleg – alt man skal bruge er bare lidt carbamid creme og en sunshimmer-lotion, som man alt sammen kan få hos Matas. Carbamidcremen får dine ben til at holde sig skinnende hele natten og sunshimmeren giver kulør, så du kan bare give den gas.

Trænger du i stedet for ovenstående til en helt ny garderobe, så vil jeg anbefale dig at starte i butikker, som har Noa Noa blandt deres sortiment. Noa Noa er et fantastisk mærke til kvinder, som gerne vil udstråle stil og rene linjer, hvilket er perfekt til forårets mange fester!