Danske Fashion Shops

H2O sandaler får comeback med Stine Goya

De fleste i Danmark kender til de kendte sandaler fra mærket H2O. de er især blevet kendte for deres badesandaler, som er af meget høj kvalitet, samt de er behagelige at have på til flere anledninger. Men man tropper normalt ikke op til en fest med H2O sandaler, de er mere velegnede på stranden, i haven eller indendørs. Nu kan man læse i magasinet Elle, at H2O fremover bliver designet af Stine Goya, som er en kendt designer. Hvis man ser på det nye look for badesandalerne fra H2O, så begynder man at overveje, at disse kan faktisk anvendes moderigtigt til fester og i andre trendy omgivelser. Stine Goya har nemlig totalt ændret badesandalernes klassiske look, så de nu fremtræder smarte og moderne. Resultatet af samarbejdet er en cool badesandal i både en hvid og sort udgave, som begge har gulddetaljer. Den bliver lanceret som en limited edition i samme forbindelse som modeugen. Prisen for disse nye sandaler bliver omkring 700 kr. Vi har nok kun set toppen af isbjerget, så der kommer nok mange flere nyheder fra Stine Goya fremover.

Hvem er Stine Goya?

H2O kender de fleste, men kun de færreste kender til Stine Goya. Stine Goya er en designer, som i 2006 stiftede firmaet af samme navn. Hun har specialiseret sig i farvestrålende, skulpturelt tøj med karakteristiske iøjnefaldende look. Trods sin unge alder har Stine Goya allerede prøvet en del i modebranchen, idet hun selv har poseret som model for blandt andet Chanel og Valentina Becher. Hun har boet længe i Paris og fulgt moden der, men hun har også gået på den anerkendte modedesignskole Saint Martins i London. Hendes tøjmærke sælges nu i over 90 forskellige butikker verden over. Hun har modtaget flere priser for sine arbejder blandt andet Danish Fashion Award og IN´s award.

Hvor kan man købe de seje sandaler fra Stine Goya?

De supersmarte sandaler fra Stine Goya ankommer i butikkerne i 2014 men kun i begrænset mængde, så det gælder om at være hurtig i opløbet. En god idé kunne være at troppe op i en af butikkerne, hvor Stine Goya og H2O inviterer til presale af sandalerne sammen med hyggelige kolde øl og sol. Det foregår dels i butikken på Gothersgade i København samt i Støy Munkholm i Århus.