Danske Fashion Shops

Henny and My

Henny and My er en webshop drevet af Marianne Kruse. Henny var hendes mors navn og Marianne kaldes My blandt hendes allernærmeste, hvilket til sammen danner navnet.

Hos Henny and My finder du et stort udvalg af designer accessories af højeste kvalitet, der er personligt udvalgt af Marianne Kruse, for at sikre at udvalget rummer råde personlighed, kant og kvalitet.

Accessories i højsædet

Accesories er det vigtigste element hos Henny and My, det er det er førsteprioriteten, men du kan også finde et skønt udvalg af tøj.

Ifølge Henny and My er det skoene, taskerne, solbrillerne, smykkerne, skoene, tørklæderne og solbrillerne, der udstråler personlighed og giver outfittet et twist.

Du finder de anerkendte, internationale profiler, men også nye europæiske designere, der er ved at bane sin vej ind i modebranchen hos Henny and My. Det er ikke prisen og mærket, der afgørende for om hvorvidt produkterne bliver en del af udvalget hos Henny and My, men derimod farverne, kvaliteten, linjerne og materialeudvalget der er altafgørende.