Danske Fashion Shops

Anbefaler; Strøm Store!

Strøm blev lanceret i 2003 og har sidenhen arbejdet for,  at få dig som kunde til at handle i et andet lys. Strøm giver, med sin dynamik og fashion karakter, kunderne en omfattende shopping oplevelse. Kvaliteten, de smukkede udarbejdede materialer, inspirerende dufte, lyde og indtryk er alt sammen med til, at mode kan føles fremfor for at blive set.

Nøje udvalgte produkter

Hos Strøm forhandles de store internationale modedesignere, efter de blevet meget nøje udvalgt, så de passer perfekt til Strøms kunder. Strøm forhandler lækkert design tøj til både mænd og kvinder og er en af de største leverandører af de centrale internationale designere til en stadigt voksende fashion-forward klientel i Danmark.

Alle designs udvælges nøje ved modemesser i hele verden, samt hos de store showrooms af Strøms eksperter, de der kender Strøms kunder allerbedst.

Nyskabende brands

Hos Strøm kan du finde de mest nyskabende og hypede brands, i mode tilbehør, smykker, overtøj og sko til både mænd og kvinder. Fra populære brands som; Acne, Muf10, Sakspotts, Ganni, Marni og mange flere. Strøm finder nye og trendsættende brands og udvælger de bedste designs til Strøm butikkerne, så Strøms kræsne og fashion-forward klientel altid kan finde de mest hypede items, og altid være opdateret på modescenen.

Find Strøm – Overalt

Du kan se hele Strøm’s udvalg nemt hjemmefra, ved at besøge Strøms webshop   og komme i gang med at shoppe nemt og bekvemt. Men Vil klart anbefale dig at kigge ned i en af deres flere butikker, og se deres vilde udvalg og mærke stemningen selv. -Det er altså et besøg værd!

Psst; Strøm har vundet prisen som “Byens Bedste” i 2018 – Så andre må siges at være enige!