Shopping tips

Spice forårsgarderoben op med farverige accessories

Efter en lang og kold vinter er foråret endelig på vej og dermed også en opløftende følelse. Mange mennesker bliver i høj grad påvirket af vejret, hvorfor fænomenet vinterdepressioner også er opstået. Og vi kender vil alle i mere eller mindre grad til vejrets effekt på vores humør, der ofte vil være markant bedre i takt med at vejret er bedre og solen titter frem.

Dette har Trollbeads Jewellery også bidt mærke i, hvorfor de har udviklet og designet forårskollektion Opløftende, der består af smykker, der gør sig godt til forårsgarderoben.

 

Pastelfarver er et hit

Nu når vi går foråret i møde, må det også være på tide at finde forårsgarderoben frem, hvorfor vi selvfølgelig også skal have nogle matchende accessories til den fornyede garderobe.

Pastelfarver har længe været et hit og er det stadig hos Trollbeads Jewellery, hvis forårskollektion er fyldt med forfriskende pastelfarver, der vil gå rigtig godt til forår og sommer, hvor det selvfølgelig er tiltrængt med nogle friske farver.

Kollektionen består af vedhæng til armbånd og halskæder samt ringe i de flotte pastelfarver med de fineste detaljer i form af små sten og fortryllende mønstre. Det er i høj grad nogle helt unikke smykker, der vil gå rigtig godt til et minimalistisk look med et par jeans og en simpel ensfarvet top. Er du den mere sprudlende type, kan smykkerne dog også styles med farverigt og mønstret tøj for et mere boheme-agtigt look. Hver har sin smag og skulle du være til noget helt uden farver, kan du også finde fine vedhæng i sølv, guld eller kobber, der kan sammensættes med ethvert look.

Bestil dine forårssmykker direkte fra Trollbeads’ hjemmeside, hvor du også kan finde masser af inspiration til, hvordan du kan sammensætte de forskellige beads for et tidsløst og unikt smykke.