Shopping tips

Tre trends direkte fra Paris Fashion Week

Brænder du for mode, trendy outfits og kan du godt lide at være en ’firstmover’, når det kommer til nye trends? Så følg dette dugfriske indlæg, der guider dig i de seneste nye trends taget direkte fra Paris Fashion Week.

SS 2015 modeugen i Paris er netop overstået, så det er altså de helt nye tendenser indenfor modeverdenen du får her. Find moderne tøj med Paris Fashion Week noter hos Stylepit, der også er med på moden.

A-faconen er tilbage

Moden har det med at gentage sig selv som en slags cyklus med tilbagevendende trends. Det er netop, hvad der er sket med a-faconen. Skater nederdelen, kjoler der går ud i af facon og tunikaer med vidde er igen på mode. Hos Stylepit finder du a-faconen i et utal af variationer, så det er bare med at shoppe amok.

Ærmeløse jakker

En af de gentagne styles, der var at finde under modeugen i Paris, er jakken uden ærmer. Den er også set på diverse kendte mennesker og blogger, så det er en sikker vinder, hvis du vil være med på moden. Stylepit har for eksempel en klassisk grå model fra mbyM uden ærmer, pelsveste i diverse designs og denim vesten. Den ærmeløse jakke er god hele sommeren, men kan også bruges om vinteren med en langærmet indenunder.

Color blocking

I klassiske toner som beige/sort eller mere prangende nuancer som lilla/orange var farve blokader en stor del af modeugen i Paris, der bl.a. sås hos designere som Céline og Balmain.

Det er selvfølgelig også en trend du kan få fingrene i hos Stylepit, der hele tiden udvider deres sortiment med nye og trendy produkter med udgangspunkt i tidens tendenser.

Find den fine kjole fra Nümph, der er et godt eksempel på farve blokader i et skandinavisk og minimalistisk design med en grå base og pastelfarvede faconer.